Grad Beograd

BIG ŠOPING DANI + POKLON TORBA!

big_fashion_akcija

INFORMACIJE O SAMOJ AKTIVACIJI

Obaveštavamo naše kupce da će se u periodu od 5. juna 2020. godine zaključno sa 7. junom 2020. godine, u okviru tržnog centra BIG FASHION i BIG FASHION Park održati aktivacija pod nazivom „BIG ŠOPING DANI“, tokom koje će našim kupcima biti podeljene nagrade koje se sastoje od poklon-torbi za kupovinu.

PRAVILA UČEŠĆA U AKTIVACIJI

Pravo da učestvuju u aktivaciji imaju posetioci tržnog centra BIG FASHION i BIG FASHION Park koji u toku trajanja aktivacije izvrše kupovinu u iznosu od 8.000 RSD i više, uz obavezu da račun (ili račune, budući da se pojedinačni iznosi na fiskalnim računima mogu sabirati pod uslovom da je kupovina obavljena u istom danu) dostave na uvid promoteru koji će date račune fotografisati za potrebe izrade baze podataka dobitnika, pečatirati i potom vratiti kupcu.

Važno je napomenuti da transakcije izvršene u menjačnicama i kupovine izvršene u super/hipermarketima koji se nalaze u okviru pomenutih tržnih centara ne ispunjavaju uslov za dobijanje poklona i da takvi računi neće biti prihvaćeni.

Lica zaposlena u maloprodajnim objektima u okviru tržnog centra BIG FASHION i BIG FASHION Park nemaju pravo učešća u aktivaciji.

NAGRADNI FOND

Nagrade koje će biti dodeljivane kupcima sastoje se od poklon-torbi za kupovinu, izrađenih od prirodnog materijala.

Podela poklon-torbi obavljaće se na info-pultu u prizemlju tržnog centra BIG FASHION.

Akcija važi samo tokom trajanja aktivacije „BIG ŠOPING DANI“ i trajaće do isteka zaliha.

OSTALE INFORMACIJE

Sve informacije o samoj aktivaciji, načinu njenog funkcionisanja, pravilima i svim drugim informacijama koje se tiču same aktivacije „BIG ŠOPING DANI“ možete dobiti od lica za info-pultom u tržnom centru BIG FASHION i putem sajtova www.bigfashion.rs, odnosno www.bigfashionpark.com.