City of Belgrade

FESTIVAL DEČIJEG FILMA U BIOSKOPU CINEPLEXX BIG BEOGRAD

VaH0KPtgL17ND3nQ

Najpopularniji filmovi po sniženoj ceni karte samo za članove Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba

Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine,  vidimo se na Cineplexx Porodičnim danima od 28. januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća čak 31 naslov i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Samo u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča“, da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija“ i brojnim drugim filmovima i to po specijalnoj ceni karte od 250 din za sve 2D projekcije i 370 din za 3D filmove. Kako bi uživali u repriznim filmovima ili sniženim cenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu jeCineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati u različitim aktivacijama u bioskopu Cineplexx BIG Beogard. Najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih. Pored Grinča i Drakule, pogledajte junake fantastičnih filmova, koji nam se vraćaju na veliko platno: „Koko“, „Pčelica Maja“, „Neviđeni 2“, „Zec Petar“, „Ferdinand“, „Tajne avanture mačaka“, „Čarobni princ“ … Vidimo se na pravom dečijem prazniku u svim bioskopu Cineplexx BIG Beograd!

Najavni spot dečijeg festivala možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/bWbCxKD5gCw

Trejler filma „Grinč“: https://youtu.be/Ntb2fWAXTiI

Trejler filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“: https://youtu.be/J_Lr9E55-SM

Trejler filma „Neviđeni 2“: https://youtu.be/tIq3YHK2eoU

Trejler filma „Koko“: https://youtu.be/XPYpAOMzArw

Trejler filma „Ferdinand“: https://youtu.be/KuRAhgCov-A

Dođite da gledamo filmove i uz brojne animacije, igre i crtanje po licu obojimo zimu veselim Cineplexx bojama! Cineplexx Porodični dani čekaju na vas!

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx BIG Beograd.

Za više informacija o festivalu i registraciju u Cineplexx Porodični film i bonus klub, posetite www.cineplexx.rs .