Grad Beograd

CINEPLEXX BIG BEOGRAD

Horror_night_01_1100x678 (1)

HOROR VEČE UZ „GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA“ U BIOSKOPU CINEPLEXX BIG BEOGRAD

Dodatnih 1000 bodova za članove bonus kluba i okloni za posetioce

Saznajte šta se krije na misterioznom groblju kućnih ljubimaca, na Horror night događaju u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Posetioce, članove Cineplexx bonus kluba očekuje 1000 dodatnih bodova pri kupovini ulaznica za projekciju filma u četvrtak 11. aprila u 20 časova, a najsrećnije i poklon knjiga Stivena Kinga, koju daruje Vulkan Izdavaštvo. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Strah se uselio u sale bioskopa Cineplexx! Posetite ih u četvrtak 11. aprila i budite deo jedinstvenog jezivog doživljaja! Film „Groblje kućnih ljubimaca“ zasnovan na romanu Stivena Kinga, pravi je izbor za ljubitelje horor priča! Nije bilo dileme zaslužuje li ovakav film organizovanje jedinstvenog Horror night događaja.

Porodica Krid ne sluti da će njihov mačak, zakopan na starom indijskom groblju, oživeti i vratiti se na prvi pogled možda isti, ali zapravo potpuno različit. Lančana reakcija opasnih događaja nastaće nakon njegovog povratka…

Da li će porodica uspeti da se izbori sa oslobođenim zlom i kako izgleda najnovija ekranizacija romana, saznajte u pravom društvu i na pravom mestu, u bioskopu Cineplexx BIG Beograd.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!
Trejler filma ,, Groblje kućnih ljubimaca”