Grad Beograd

Kategorija: Odeća
Telefon: 011 40 40 363
Lokal: 022

Waikiki Beograd

Waikiki u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru predstavlja sjajnu destinaciju za kupovinu odeće, obuće i aksesoara za celu porodicu! Waikiki prodavnica u Beogradu prostire se na velikoj površini našeg tržnog centra, te pruža vrlo prijatno iskustvo šopinga. Posetite Waikiki radnju u Beogradu u našem tržnom centru i nabavite fenomenalne stvari – ovde vas čeka raznovrstan ženski, muški i dečiji asortiman.

Waikiki prodavnica u Beogradu – za svačiji ukus

Waikiki u Beogradu važi za radnju u kojoj svako sa lakoćom može da pronađe odeću, obuću i aksesoare po svom ukusu. Putovanje brenda LC Waikiki započelo je u Francuskoj 1988. godine, a nakon 1997. godine nastavilo se kao turski brend pod okriljem kompanije LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Danas LC Waikiki trguje u 766 prodavnica u 36 zemalja, a jedna od njih je Waikiki u Beogradu, u našem tržnom centru. 

Waikiki akcije i sniženja 

Filozofija kompanije je da:  „Svi zaslužuju da se lepo oblače“, a fenomenalan odnos cene i kvaliteta svake stvari u Waikiki prodavnici to i potvrđuje. Waikiki prodavnica u Beogradu je upravo zbog toga jedna od omiljenih lokacija za šoping. Ona svima omogućava da nabave kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Osim toga, beogradska Waikiki radnja u BIG FASHION centru često organizuje akcije i sniženja, a učestvuje i u skoro svakom BIG akcijskom događaju, pa ćete ovde neretko stvari pronaći i po još povoljnijim cenama!

Waikiki – lokacija i radno vreme prodavnice u Beogradu

Lokacija Waikiki radnje u Beogradu u BIG-u je na dobro poznatoj adresi: Višnjička 84 na Karaburmi. Sama prodavnica smeštena je u prizemlje tržnog centra, kao i na prvom spratu, pošto se prostire na dva sprata. Kroz prodavnicu lako možete doći do prvog sprata ili prizemlja, kao i pokretnim stepenicama u holu tržnog centra ili liftom. 

Ukoliko vam je neki drugi grad bliži, obradovaće vas da je Waikiki u Novom Sadu, Waikiki u Zrenjaninu, kao i Wakiki u Kragujevcu i u Kruševcu, takođe dostupan u BIG tržnim centrima.

Radno vreme Waikiki prodavnice u Beogradu: od 09 č do 22 č, svakog dana.

Waikiki Beograd kontakt telefon: 011 40 40 363

Broj lokala: 022