Grad Beograd

Kategorija: Nakit i aksesoar
Telefon: 011/715 85 85
Lokal: L03b

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.

Kompanija “Sani optik” je ustrojena kao dinamičan sistem sa ciljem da se na zahteve potrošača odgovori odmah, vodeći računa o njihovom zdravlju. Gradeći imidž kredibilnog i lojalnog partnera “Sani optik” na tržište Srbije donosi najviše standarde usluge i moderan stil poslovanja, koji podrazumeva nesvakidašnje staranje o stilu, funkcionalnosti i estetskoj vrednosti proizvoda.

Asortiman proizvoda koji se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva lokalnih tržišta. Obuhvata:
-dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova,
Gucci, Boucheron, Saint Laurent, Brioni, Salvatore Ferragamo, Chloe, Moschino, Missoni, Pomellato, Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Nike, Puma, Zero RH, Mont Blanc, Roccobarocco, Benetton, Maje ect.
– dioptrijska stakla renomiranih proizvođača, među kojima posebno izdvajamo “Essilor”,
-kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva,
-slušne aparate švajcarske kompanije “Phonak” i “Sonic”.

Objedinjujući sve potrebe klijenata, kompanija je svoju unutrašnju organizaciju prilagodila korisnicima, te u svim maloprodajama posluju kroz centre za korekciju vida i sluha.

Klijentima je omogućena brza i pouzdana provera dioptrije u najkraćem periodu po zakazivanju.

Stručnost, iskustvo i tradicija dugi 68 godina, izdvaja SANI OPTIK na domaćem i regionalnom tržištu, kao kompaniju čiji je brend sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled. Sve ovo u preko 38 gradova Srbije i Republike Srpske odnosno 52 prodajna objekata što čini najveći lanac optika u Srbiji.

Preko 400 zaposlenih predano i posvećeno ispunjava kompanijsku misiju: pomoći građanima da bolje vide i čuju čineći kvalitetne proizvode i usluge dostupim za svaki životni stil i budžet i sve to pod objedinjenim sloganom “Eksperti za vid i sluh”. Sve to svedoči preko 120.000 kupaca godišnje što ujedno čini i bazu klijenata CRM “Sani Optik” preko koje se redovno komunicira sa istim.